Festlokal i Malmö

På Chilla & P har vi allt du behöver i form av god mat, bra service och spännande happenings. Kontakta oss för att boka festlokal i Malmö!

Behöver du en festlokal inför kickoffen eller födelsedagsfirandet? På Chilla & P har vi allt du behöver i form av god mat, bra service och spännande happenings. Kontakta oss för en garanterat lyckad fest.

OBS! Vårt koncept bygger på att ni anlitar oss för lokal, mat & personal!

Lokalen gör skillnad!

Självklart är sällskapet det allra viktigaste, men även faktorer som mat och lokal har betydelse för hur lyckad en fest i slutändan blir. I vår festlokal anordnar vi spännande events som såväl passar privata tillställningar som företagsfester. Utmärkt inför exempelvis:

  • Kickoffen
  • Svensexan
  • Födelsedagsfesten
  • Studentskivan
  • Julbord
  • Bröllop

Festlokalen rymmer upp till 150 personer

Vår lokal rymmer upp till 150 personer beroende på vilken typ av evenemang du planerar, men en tillställning för sittande gäster med dans lämpar sig bäst för ca 100 gäster.
Lokalen är nyrenoverad och har bland annat ljudanläggning som går att nyttja såväl inne i lokalen som på vår mysiga innergård. Önskas utrustning som inte finns är vi behjälpliga med att införskaffa detta för just din/er fest!

Servering

Vi ställer i ordning inför evenemanget, ger bästa service under pågående tillställning & städar efteråt. Vi står vi för mat och serveringspersonal. Du väljer vilken meny som ska serveras; klassiskt svenskt eller kanske somrig medelhavsbuffé? Kontakta oss och diskutera vilket upplägg du tänkt dig, vi anpassar oss efter dina önskemål.

Boka vår festlokal i Malmö

Du bokar vår festlokal genom att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan:

Tel: 040 - 32 11 11 

E-post: info@chillap.se

Har ni några frågor kring vår lokal, planeringen kring ert evenemang som vi behöver veta,  eller vad det än är, tveka inte att höra av er till oss - vi hjälper er gladeligen! 

Låt oss göra ditt evenemang till ett fantastiskt minne för livet! Vi bryr oss.