Referenser

Vi har haft många olika uppdrag genom åren. Stora som små & för oss är alla lika viktiga!

PRIVAT CATERING

Under åren har vi haft mängder av privat catering från den lite mindre middagen på 10 personer upp till bröllop för 150 personer. På Chilla & Ps facebooksida hittar du omdömen från våra kunder.

CATERING FÖRETAG & ORGANISATIONER

Malmö FF - Champions League

Mat, dryck, porslin & personal till 1000 personer vid Malmö FFs 3 matcher i Champions League 2015.

Hylliebadets invigning

Mat, dryck & personal till VIP-middagen på kvällen samt mat till funktionärerna under invigningsdagen.

Dam-EM i handboll

På uppdrag av Svenska Handbollsförbundet & Malmö Stad byggde vi upp & dekorerade VIP-rummet i samband med europamästerskapet i handboll för damer. Mat, dryck, porslin & personal vid tre olika tillfällen.

Ahlsell

Vi fick förmånen att leverera mingelmat, medelhavsbuffé & dessert till Ahlsell´s årliga sommarfest för 200 gäster. Dessutom hade vi personal på plats som serverade champagne, såg till att allt fungerade kring maten samt bemannade baren på kvällen/natten.

Ferring Läkemedel AB

De senaste 3 åren har vi serverat fika för 70 personer vid Ferrings konferens i Medeon Science Park i Malmö samt serverat 3-rätters-meny på avslutningsmiddagen på kvällen.

Polismyndigheten

Polisen arrangerade en enhetsdag för 80 poliser. Vi levererade buffé & dessert samt var behjälpliga på plats så att allt fungerade smidigt under middagen.

Medeon

Medeon Science Park arrangerar årligen en vårfest för mellan 120 och 220 deltagare. De senaste 5 åren har vi fått förtroendet att stå för mingel, mat, dryck, lokal & personal.

Westerlins Maskinfabrik AB

Westerlins Maskinfabrik arrangerade lunch för 70 kunder. Vi levererade kall buffé, porslin samt hade personal på plats som skötte servicen.

Malmö universitet

Under åren har vi haft löpande uppdrag från Malmö universitet. Allt från mindre fikabeställningar till stora heldagskonferenser med fika, lunch & kvällsmiddag för upp till 100 personer.

BE Group Sverige AB

Catering av luncher till Be Group vid olika tillfällen.

Travellers Club

Travellers Club med sin 100-åriga historia har provat många olika restaurangen runt om i världen med sina olika medlemmar. Därför känns det lite extra att Travellers Club i Malmö de senaste tre åren har anlitat oss för såväl catering som arrangerat middagar i vår lokal. Årsmöte med traditionell middag, kräftskiva & Oktoberfest har varit några av inslagen.

Rotary

Rotary syd arrangerar vid olika tillfällen stormöten för sina medlemmar. Vid två olika tillfällen har Chilla & P stått för mat, fika och personal vid Rotarys möten på Latinskolan i Malmö. Dessutom har en av de lokala föreningarna haft sin invigningsfest i vår lokal.

Skånes Innebandyförbund

Catering vid olika möten, konferenser & utbildningar genom åren.

Malmö Floorball Club

Mat till spelarna vid elitmatcher samt olika evenemang.

Skånes Ishockeyförbund

Frukost, lunch, middag & kvällsmål till spelare & ledare i samband med förturnering i Malmö Is-stadion inför TV-pucken. Dessutom catering till olika projektmöten.