Skål - Catering & festlokal i Malmö

Festlokal

Lokalen gör skillnad

Självklart är sällskapet det allra viktigaste, men även faktorer som mat, lokal & personal har betydelse för hur lyckad en fest i slutändan blir. I vår festlokal i Malmö anordnar vi spännande events som såväl passar privata tillställningar som företagsfester.

Vårt koncept bygger på mat, lokal & personal från oss (vi hyr inte ut endast lokalen) & vi ger full service i form av dukning inför festen, service under hela tillställningen samt vi städar efteråt. Allt för att ni ska kunna fokusera på att ha kul med era gäster.

Priset beror på antal gäster, vilken dag/tid i veckan samt vilken typ av mat ni önskar (ex buffé där gästerna tar allt själva eller 3-rätters med servering).

Varmt välkomna att boka vår festlokal i Malmö med full service.
För prisuppgifter & se om aktuellt datum är ledigt, kontakta oss på eller ring till 0709- 999183.

Festlokal som rymmer upp till 125 personer

Vår festlokal rymmer upp till 125 personer beroende på vilken typ av evenemang du planerar, men en tillställning för sittande gäster med dans lämpar sig bäst för ca 100 gäster. Vi har även en mysig innergård som går att använda vid fint väder alternativt att vi hyr in tält. Vi har ett ljudsystem som går att nyttja för bakgrundsmusik vid middag/mingel. Önskas annan utrustning som inte finns är vi behjälpliga med att införskaffa detta för just er fest. Varmt välkomna att boka vår festlokal i Malmö!

Servering

Vi ställer i ordning inför evenemanget, ger bästa service under pågående tillställning & städar efteråt. Vi står för mat och serveringspersonal. Du väljer vilken meny som ska serveras; klassiskt svenskt eller kanske somrig medelhavsbuffé? Kontakta oss på och diskutera vilket upplägg du tänkt dig, vi anpassar oss efter dina önskemål.

Cateringbuffé - Catering & festlokal i Malmö