Referenser

Kärlek

Vårt mål är nöjda kunder & vi ger alltid 100 % i varje affär för att lyckas!

Kalla det skryt, men vi blir oerhört stolta varje gång en kund berättar något om deras positiva upplevelse med oss & vår mat.

Nedan finner ni ett urval av kunders berättelser om oss.

“Jättegod mat och bra service. Beställde chilla klassikern som jag varmt kan rekommendera. Kommer definitivt att använda Chilla & P för catering i fortsättningen!”

Antonia Christensson - Catering

“Vilka fantastiska människor och vilken mat! Vi är så nöjda med valet att låta er göra maten till vårt bröllop igår. Alla var så nöjda med den otroligt goda maten och ni har verkligen det där lilla extra!”

Frida Niles - Catering

“Ni är fantastiska, varma och fina människor och dessutom är ni kung och drottning på att laga mättande och smakfull mat! Jag är så glad att det just är er lunchrestaurang som finns i vårt stora hus! Ses snart igen!”

Linda Blixt - Lunch

“Vi är så nöjda med valet att låta er göra maten till vårt bröllop igår. Alla var så nöjda med den otroligt goda maten och ni har verkligen det där lilla extra!”

Adelina Xhemajli - Catering

“Lunch är jag alltid är helnöjd med. God husmanskost, trevlig lokal & fantastiskt bemötande!”

Tommy Strömstedt - Lunch

“Första gången jag var på Chilla & P var jag gäst på ett bröllop och både maten och servicen var fantastisk! Till min dotters dop som vi slog ihop med vårt bröllop fick vi catering då restaurangen var bokad den dagen redan. Allt var perfekt! Kommunikationen var jättebra och maten var fantastisk. Alla våra gäster var supernöjda och mätta samt maten fick så mycket beröm. Tusen tack till Chilla & P för allt och jag kommer alltid att rekommendera er.”

Katja Karjalainen Walters - Catering