Lunchcatering

Vecka 8, 19 - 23 februari

Måndag
Kött: Wallenbergare / Potatismos / Brynt smör / Gröna ärtor / Rårörda lingon
Veg: Qurnfärsbullar / Potatismos / Brynt smör / Gröna ärtor / Rårörda lingon
Fisk: Stekt sill / Potatismos / Brynt smör / Rårörda lingon / Pepparrot / Dill

Tisdag
Kött: Pestokyckling / Potatisterrin / Cous cous-sallad / Grekisk sallad / Tzatziki
Veg: Rostad aubergine / Färskpotatis / Halloumi / Tomatpiperade / Örtcreme / Fänkål
Fisk: Stekt sill / Potatismos / Brynt smör / Rårörda lingon / Pepparrot / Dill

Onsdag
Kött: Kyckling / Kokos / Röd curry / Ris / Morot / Rostad lök / Grönsaker
Veg: Bakad blomkål / Linshummus / Brynt smör / Morot / Pumpakärnor
Fisk: Havets Wallenbergare / Potatispuré / Brynt smör / Rödlök / Pepparrot / Ärtskott

Torsdag
Kött: Örtbakad ryggbiff / Smashed potatoes / Parmesanost / Örtaioli /
Ruccola / Picklade grönsaker
Veg: Spetskål / Pumpacreme / Brynt smör / Grönkåls- & bulgursallad
Fisk: Friterad rödtungafilé / Rostad potatis / Dillsås / Gröna ärtor / Citron

Fredag
Kött:
Nattbakad karré / Rostade rotfrukter / Gräddsås / 3 sorters lök
Veg: Krämig risotto / Champinjoner / Ruccola / Parmesan / Betor / Fröer / Rödlök
Fisk: Friterad rödtungafilé / Rostad potatis / Dillsås / Gröna ärtor / Citron

Veckans poké bowl

Lax eller kyckling / Ris / Rödkål / Mango / Sojabönor / Morot / Ingefära / Sesamfrön / Srirachamajo