Lunchcatering

Vecka 5: 30 januari - 3 februari

Aktuell cateringmeny

 

Måndag
Kött: Lasagne / Parmesanost / Ruccola / Örtcreme / Rödlök
Veg: Lasagne / Grönsaker / Bönor / Spenat / Ostsås / Ruccola / Rödlök
Fisk: Fiskgryta / Potatis / Morot / Saffran / Aioli
Fisk: Havets Wallenbergare / Potatispuré / Brynt smör / Pepparrot / Ärtskott / Rödlök

Tisdag
Vegetarisk buffé: Grönsaksbiffar / Arancini / Pankorotselleri / Potatis / Rödbetsråraka / Nudlar / Myntayoghurt / Tzatziki / Örtcreme
Fisk: Fiskgryta / Potatis / Morot / Saffran / Aioli

Onsdag
Kött: Pulled beef / Ris / Rostade grönsaker / Koriander / Spetskål / Sriracha / Örtcreme 
Veg: Grönsaksbollar / Ris / Grönsaker / Koriander / Spetskål / Sriracha / Örtcreme
Fisk: Fiskgryta / Potatis / Morot / Saffran / Aioli

Torsdag
Kött: Fläskfilé / Kryddig korv / Potatis / Coleslaw / Bea
Veg: Bön- & linsgryta / Ris / Syrade grönsaker / Turkisk yoghurt
Fisk: Fiskgryta / Potatis / Morot / Saffran / Aioli

Fredag
Kött:
Schnitzel / Potatis / Rödvinssky / Brysselkål / Sardellmajonnäs / Sallad
Veg: Risottobollar / Friterad sötpotatis / Gulbeta / Tomatsalsa /
Ruccola / Syrad rödlök / Parmesanost
Fisk: Fiskgryta / Potatis / Morot / Saffran / Aioli

Veckans alternativ

Poké bowl

Kyckling eller tofu / Ris / Rödkål / Mango / Sojabönor / Morot / Ingefära /
Sesamfrön / Srirachamajo