Studentbufféer 2025

Våra menyer är kalla & serveras på svarta engångsfat/skålar som går att ställa fram direkt på buffébordet när gästerna kommer.

Det finns möjlighet att byta ut något av kött/fisk-alternativen mot vegetariskt alternativ om du önskar en kombination av protein (maila förfrågan till , så föreslår vi det som passar bäst till just den menyn ni är ute efter).

Priserna nedan är inklusive moms.

STUDENTMENY - KLASSISK

Örtkryddad kycklingbröstfilé (ca 100 gram)
Timjan, rosmarin & vitlök
Marinerad fläskfilé (ca 100 gram)
Soja, honung & chili
Grönsaks- & pastasallad
Säsongens grönsaker, citron & oregano
Grönsallad
Mixsallad, isbergssallad, gurka, majs & vinägrette
Örtcreme
Basilika & persilja
Surdegsbröd

Pris: 184 kr/person
Boka redan idag (exakt antal behöver vi ca 2 veckor innan)
(Minst 30 personer)

STUDENTMENY - KLASSISK DELUXE

Mangobakad laxfilé (ca 50 gram)
Chili, ruccola & betor
Marinerad fläskfilé (ca 75 gram)
Soja, honung & chili
Örtstekt kycklingfilé (ca 75 gram)
Vitlök, timjan & svartpeppar
Sommarpotatissallad
Senapsvinägrette, säsongens primörer, rödlök & persilja
Grönsaks- & pastasallad
Säsongens grönsaker, citron & oregano
Prästostpaj
Lagrad ost
Tomat- & grönsallad
Mixsallad, isbergssallad, tomat, gurka, majs & vinägrette
Örtcreme
Basilika & persilja
Tzatziki
Gurka & vitlök
Limedressing
Mango & ingefära
Surdegsbröd

Boka-tidigt-pris: 219 kr/person (ord.pris 249 kr/person)
(Minst 20 personer)
Boka redan idag (exakt antal behöver vi ca 2 veckor innan)

 

STUDENTMENY – Street food

Ört- & pankofriterad kycklingfilé (ca 100 gram)
Timjan & vitlök
Chilisotad bakad laxfilé (ca 75 gram)
Betor, ruccola & rödlök
Vegetariska vårrullar
Sojafärs, glasnudlar & morot
Orientaliska grönsaks- & risbollar
Linser, morot, zucchini & garam masala
Rostad potatissallad
Paprika, rödlök, babyspenat, citron & flingsalt
Chilicheesepaj
Lagrad ost & jalapeno
Krämig coleslaw
Majonnäs & dijon
Vitlöksrostade grönsaker
Rotfrukter, säsongens grönsaker & picklade legymer
Tomatsallad
Mixsallad, isbergssallad, gurka, rostade fröer & vinägrette
Basilikacreme
Basilika & citron
Tzatziki
Gurka & vitlök
Rostat vitlökssurdegsbröd

Boka-tidigt-pris: 239 kr/person (ord.pris 269 kr/person)
(Minst 20 personer)
Boka redan idag (exakt antal behöver vi ca 2 veckor innan)

 

STUDENTMENY - FUSION LYX

Ört- & vitlöksmarinerad kycklingfilé (ca 100 gram)
Timjan, soja & chili
Sotad bakad laxfilé (ca 75 gram)
Mango, betor & ruccola
Bao Bun / Marinerad tofu
Picklade grönsaker, schriachamajo, sesamfrö & koriander
Vegetariska vårrullar
Sojafärs, glasnudlar & morot
Friterade grönsaks- & risbollar
Linser, morot, zucchini & garam masala
Rostad potatissallad
Paprika, rödlök, babyspenat, citron & flingsalt
Asiatisk risnudelssallad
Morot, sockerärtor & lime
Citron- & örtmarinerade grönsaker
Kalamataoliver, kronärtskocka & soltorkade tomater
Vitlöks- & chilirostade grönsaker
Rotfrukter, säsongens grönsaker & picklade legymer
Somrig melon- & gurksallad
Blandade meloner, mynta, ruccola & saltrostade fröer
Tomat- & grönsallad
Mixsallad, isbergssallad, tomat, majs & vinägrette
Örtcreme
Basilika & persilja
Tzatziki
Gurka & vitlök
Lime- & mangosås
Mango chutney
Surdegsbröd

Boka-tidigt-pris: 279 kr/person (ord.pris 309 kr/person)
(Minst 25 personer)
Boka redan idag (exakt antal behöver vi ca 2 veckor innan)

STUDENTMENY - VEGETARISK

Bao Bun / Marinerad tofu (2 st/person)
Picklade grönsaker, schrirachamajo, sesamfrö & koriander
Vegetariska vårrullar
Sojafärs, glasnudlar & morot
Friterade grönsaks- & risbollar
Linser, morot, zucchini & garam masala
Ostpaj
Lagrad ost
Rostad potatissallad
Paprika, rödlök, babyspenat, citron & flingsalt
Asiatisk risnudelsallad
Morot, sockerärtor & lime
Vitlöks- & chilirostade grönsaker
Rotfrukter, säsongens grönsaker & picklade legymer
Tomat- & grönsallad
Mixsallad, isbergssallad, tomat, gurka, majs & vinägrette
Örtcreme
Basilika & persilja
Tzatziki
Gurka & vitlök
Lime- & mangosås
Mango chutney
Surdegsbröd

Pris: 239 kr/person
(Minst 20 personer)
(Vid beställning för mer än 40 personer, be om offert)
Boka redan idag (exakt antal behöver vi ca 2 veckor innan)

Catering förfrågan